TJÄNSTER

Har du behov av vår tjänst eller önskar utbilda dig?

Behöver du hjälp på

"riktigt"?

Alla förtjänar de att återvända hem!

Behöver du, din forening eller verksamhet hjälp på riktigt efter en misstänkt försvunnen avliden person eller dylikt, tveka inte att ta kontakt! Vi hjälper i den mån vi kan och självklart är denna tjänst kostnadsfri. Hjälpen måste ske i samarbeta med eller efter överenskommelse med myndigheterna.

Scent Detection

Utbildning

Bild: Rocky.Tilvänjning båt

Jobbar du med eller har ett stort intresse i att ville utbilda dig själv och din hund hund inom ett specifikt område tveka inte att ta kontakt till oss för att höra vad vi kan göra för dig!


Det spelar ingen roll om det är kantareller, Nose Work, svenska specialsöket eller det är annat roligt eller allvarligt. Eller du kanske enbart behöver hjälp med en specifik grej i din träning.Tveka inte att ta kontakt!

Från labb till verklighet

Bild: Tilly. Inlärning doftämne

Alla våra grunder läggs och utvecklas i labb- och kursmiljön. Därefter tränans hundarna i realistiska miljön för att säkerställa deras framgång.


En bra grund är de viktigaste byggstenarna för att du och din hund ska lyckas. Efter en årsutbildning kommer en delprov som efterföljs av en examen eller om möjligen en certifiering när hund och förare är redo. Certifierade hundar testas 1 gång årligen inklusive lämnar friskvårdsintyg årligen.